Boc: Ati trait destul !Dragi romani asa cum v-a zis acum cativa ani sefu’ meu, citez „Sa traiti bine !” eu acum in 2010 va zic, si de data acesta numai citez : Ati trait destul ! Pe langa faptul ca ‘de vina sunt comunistii’ si ca moguli din presa care nu sunt de partea noastra (PDL) sunt si ei de vina, mai este si criza internationala, asa ca noi am decis azi sa marim TVA-ul (Taxa pe Valoarea Adaugata) cu 5 % adica la 24%, fiindca nu ne ajung banii de telefon 3.000 lei / luna de senator/ministru etc, de benzina, 1000 l pe luna, de calatorii pentru a participa la evenimente 50.000 euro sau pe scutece pentru SRI, SPP si SIE.


Cu respect,
Al vostru prim-minstru Boc al IV si va doresc sa reusiti, sa si mai traiti pentru a putea plati intretinerea de la iarna majorata cu 100% sau mai mult.


P.S Domnul Vasilescu are facultate degeaba si o varsta venerabila pe care in mare parte a consumat-o la BNR, sa zica ca daca s-a majorat cu 5% preturile vor creste cu 5% sau ca incasarile vor creste cu 5 % la stat cu aceasta masura.
1. Vreau sa ii explic distinsului domn incompetent ca si guvernul Boc, ca pana sa ajungi sa vinzi o inghetata de exemplu, producatorul plateste 5% in plus pe lapte plus 5 % pe alte ingrediente plus 5% pe ambalaj deci produsul acela ajunge sa coste cu 7 – 10% mai mult poate si mai mult in unele cazuri, deci nota 2 Pentru Domnul Vasilescu , BNR.
(ma refer ca fiecare isi mai pune un x% sa acopere „sigur” majorarea)


2. Incasarile nu pot creste cu 5 % fiindca in realitatea din economie de piata romaneasca zice altceva, piata este intr-o scadere majora, cu acesta masura va fi cam la pamant, omul nu va mai cheltui asa de mult, asa ca daca luati 19 % din 100 lei = 19 lei se duce la stat, dar daca consumatorul nu mai cumpara sau cumpara ceva (echivalent dar de calitate indoielnica) extrem de ieftin cum este sa luati 24% din 10 lei = 2,4 lei, statul incaseaza cu 17,5 lei mai putin si exemple pot continua.

Ce va sugerez dragi romanii, emigratii in alte state !


Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns