14 case reconstruite, cu mortar de zidarieATENTIE !!
Buna ziua, portalul 7r.ro prezinta aceasta stire pentru a incuraja firmele care dispun de resurse sa ajute sinistratii din Moldova pentru a le da o speranta pentru ziua de maine.
Administratorul 7r.ro nu primit nici o suma de banii sau alte foloase pentru a prezenta aceasta stire.
Stiriea are si un rol de promovare, insa in esenta gestul de a ajuta acele familii de a avea un acoperis deasupra capului , acela conteaza.
Daca reprezentati o firma sau persoana fizica si ati ajutat oamenii la nevoie suntem mai mult decat dispusii sa va prezentam stirea si / sau firma, doar contactati-ne.Rvenind la stire:
Firma Tassullo Romania ajuta sinistrati – 14 case reconstruite, cu mortar de zidarie

Donatia consta in mortar de zidarie ce va ajuta la construirea si reconstruirea a 14 case. Gestul a fost facut de firma producatoare de materiale de constructii Tassullo ce a dorit sa sustina oamenii afectati de inundatii din localitatea Serbauti, judetul Suceava.

Satul a fost grav afectat de inundatii. In data de 28 iunie viitura a traversat localitatea, ajungand in unele zone pana la 7 m. Multe gospodarii au suferit daune majore, 6 dintre ele fiind distruse total.

Materialele donate vor ajuta la ridicarea a 6 case si la repararea a inca 8. Lucrarile, in curs de desfasurare, sunt coordonate de consiliul judetean Suceava. Pe langa organele abilitate, in jur de 35 de localnici isi ajuta consatenii.

“Speram ca donatia facuta sa fie ca o raza de soare pentru sufletele celor afectati, mai ales ca lucrarile vor fi terminate in luna octombrie. Am ales special mortarul de zidarie fiindca este unul dintre cele mai importante materiale de constructii in ridicarea si repararea unei case. Multumirile localnicilor ne-au adus numai bucurii si dorinta de a reveni cu noi donatii.” declara Catalin Serban, reprezentant Tassullo Romania.

Produsele donate, mortar de zidarie, T300 si T-SPAN, au un inalt grad de aderenta si elasticitate. Tot pentru siguranta unele case se construiesc intr-o zona mai inalta din comuna Serbauti.

Alte poze:Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns