Circ in presa – reloaded


De vreo 2 saptamanii pe canalele Antena 3 si Realitatea se discuta de remaniere, ca va pleca ministrul x si y si apar reprezentanti de la PSD si PNL, ca noi vom face vom drege , ‘ete cota nu e cota’ si alte baliverne care nu mai au priza de mult la oamenii, cei care au cel putin liceul sau care sunt mai evoluatii un pic la minte si multi nu sunt credeti-ma (ex. ultima alegere a presedintelui).
Pe de alta parte este B1 Tv el fiind portocaliu pana in maduva oaselor, cele mai concrete emisiuni portocalii sunt: Evenimentele Zilei si Nasul cu Radu Moraru si el tot portocaliu la slitz, care arunca cu noroi in televiziunile ‘mogulilor de presa’ (patronul b1 tv ce este ?) si evident in PSD si PNL si arata bilele albe si negre ale ministrilor.

Concluzia mea personala este ca Antena 3 , Realitatea si B1 Tv au devenit penibile prin reluarea unor subiecte care au acelasi rezultat , adica atacarea inamicului.

O alta concluzie personala: Presedintele Romaniei este un presedinte smecher in sensul prost al cuvantului, iar guvernul Boc este unul dintre cele mai jalnice guverne pe care le-a avut Romania pana acum, ca de furat stim ca fura si PSD si PNL si PD-L, sa recunoastem PSD este campion, PD-L-ul l-a egalat in cele din urma, dar vine tare din urma PNL in anii urmatorii.
Va dorim Succes la furat !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns