Ce sa fac sa ma impac cu fosta iubita ?


iubiti

iubiti


In primul rand vreau sa va zic ca si eu am trecut prin asa ceva, m-am despartit de prietena mea de vreo 2 luni si ne-am impacat acum 2 saptamani, pana sa va zic cum am reusit eu, trebuie sa vedem cauzele, efectele si cateva „feelinguri”.

Pasul 1.

In primul rand trebuie sa o iubesti mult si ca sa vezi daca mai are si ea sentimente, intalneste-te cu ea pe motiv ca vreti sa ramaneti amici sau ca amici, sa vezi daca are emotii cand te vede, daca se roseste (daca este genul) sti tu cum va reactiona, daca o cunostii cu adevarat, ATENTIE nu in prima saptamana, dupa ce v-ati certat, asteapta si tu sa se „linisteasca apele” , dupa cateva saptamanii, chiar o luna sau doua, depinde cat si de rau v-ati certat cand v-ati despartit.(Daca aveti aceste semne „bune” puteti sa treceti la urmatorul pas.)

OBS ! – Conteaza si motivul pentru care v-ati despartit, adica daca v-ati despartit ca ai inselat/o sunt motive destul de mari sa nu te mai primeasca inapoi si astfel mai bine o uiti si treci peste, daca au fost mici greseli care s-au acumulat de-a lungul timpului din partea amandorura (ca in cazul meu) mai ai sanse.

Pasul 2.

Atentie nu discutatii de fosta relatie, mai ales de partile proaste, dupa cateva intalniri ca „amici”, recunoasteti greselile si spunei ca iti este dor de ea, ca iti lipseste din viata ta, eventual i-ai niste flori, bomboane, ceva de plush, ceva ce sti ca ii place ei foarte mult. Daca reactioneaza bine esti in joc, sau poate chiar te-ai impacat cu ea, daca nu, mai insista dupa cateva zile sau dupa o saptamana, trebuie sa fi insistent, dar sa si sti cand sa te dai batut/a, probabil nu te iubeste sau nu te-a iubit si este mai bine sa renunti, eventual fa-ti o/un prieten/a sa uiti persoana aceea.

Succes !!

Eu cam asa am procedat ca in pasii de sus, am facut asta fiindca o iubeam mult si suspectam ca si ea inca ma iubeste, dupa cateva intalniri „ca amici” in care m-am rugat rau de tot de ea sa iese afara sa ne vedem, am vazut in aceste intalniri ca se roseste la fata, ca are emotii si am zis ca merita sa ma zbat in continuare, dupa aproximativ 2 lunii am vizitato la serviciu cu o cutie de bomboane I Love Milka (mare amatoare de ciocolata) am vorbit cu ea, i-am zis ca imi este dor de ea si ca imi lipseste, apoi seara am primit un sms prin care imi zicea ca si ei ii este dor de mine. Bucuros am sunat-o si m-am intalnit cu ea. In cazul meu, ea nu era sigura de sentimentele ei si de aceea la primul hop s-a dat la o parte, acum ne iubim nebuneste 🙂

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

    ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns