Gerul – Gazele si politicile economice ale statului roman


Dupa cum am simtit unii dintre noi, gerul s-a instalat de cateva zile si va mai dura pana joi spun meteorologii.
Guvernanti nostri pe baza consumului excesiv de gaze, au vazut ca o sa ramana fara gaze, asa ca au mai cumparat din Rusia vreo cateva milioane de metri cubi de gaze si totul o sa se resimta in buzunarul nostru.

Am o singura intrebare si un pic pentru conducatorii nostri, care se dau rotunzi ca ne vor binele.

1. De ce productie de gaze din Romania nu este destinata exclusiv consumatorilor casnici   si

2.Daca asta nu ar fi un motiv puternic, ar mai fi o intrebare importanta, de ce noi exportam gaze  si dupa aceea il cumparam cu 300 si ceva de dolari de la rusnaci ?

Si nu numai atat, ci exportam energie electrica si o rascumparam la pret dublu sau chiar triplu …de ce vindem  de ceea ce avem nevoie ? simplu , companiile energetice castiga mai multi bani din „invartelile” cu energiile….si noi platim pentru acele smecherii…

Am vazut la televizor domnii de la PDL ca au zis citez ” Uniunea Europeana ne-a cerut sa ne aliniem preturile gazelor la cele din Europa.„…..ce nu ne spune dragul nostru conducator este ca media salariilor in europa este de 500 de euro (si asta ca am intrat noi cu bulgarii in UE si am stricat media) ,  nu cei 500  de lei penibili pe care ii avem noi ….asa ca lasati-ne cu bazaconiile astea ca UE ne-a cerut sa crestem preturile  cu 70 %, pentru ca cel putin la mine, nu tine …..

din sectiunea Romania o tara unica …si ….cum sa mai furam sa facem un ban…..

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns