Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ : Schalke – Steaua 3-0 ; Chelsea – Basel 1-2


schalke-steaua
Domnul Laurentiu Reghecampf spunea dupa tragerea grupelor ca este o grupa accesibila si ca singura problema va fi Chelsea, ca mai apoi inainte de meciul cu Schalke ca singur vor invinge in Germania, insa au pierdut lamentabil cu scor de neprezentare, oare aroganta pe care o emana MM-u si Reghe s-au infiripat si in mintea jucatorilor, oare ei nu stiu ca minunile 1-0 cu Chelsea apar numai o data sau de doua ori in viata (mai ales pentru echipele romanesti). Eu stiu ca in viata trebuie sa fi moderat, Reghe a exagerat cu zicala ca batem tot rupem tot, asta merge numai in campionat, cand joaca cu Sageata, Corona si Viitorul sau altele, care nu spun nimic fotbalului, un campionat sarac in spectatori, fotbal si debusolat, cu 18 echipe din care 8-10 au legatura cu traditia fotbalului romanesc. Stiti de ce Steaua navigheaza prin campionat, nu fiindca este super puternica fata de datile trecute cand a luat campionatul , ci fiindca echipele celelalte sunt foarte slabe !
Campionatul romanesc am impresia ca joaca cu 10 promovate si 2 retrogradate, iar numai 6 joaca cu speranta la locuri mai bune.
Chiar daca nu sunt stelist, sper ca Steaua sa fie mai inteligenta si sa joace mai precaut mai ales in deplasare si ca jucatorii sa fie concentrati si conectati la realitate, nu la invincibilitatea crezuta de Reghecampf, este frumos sa visezi, dar uite te mai trezeste un 3-0 lamentabil, speram ca Steaua sa joace in Primvara Europeana Europa League
Noroc fotbalului romanesc si echipelor romanesti din Champions League si UEFA Europa League !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns