Yahoo Detector


yahoo-detector

Yahoo Detector

Un yahoo detector este defapt un script care verifica dupa id-ul de yahoo messenger introdus in casuta, iar scriptul verifica printro interogare a platformei yahoo. Scriptul de yahoo messenger la verificarea id-ului, odata ce a fost afisat, va afisa si avatarul atasat de id.
De cativa ani aceste siteuri au devenit populare mai ales in timpul boomului in anii 2005 yahoo messenger cand nu prea avea contracandidat in social media si nu exista sau nu erau cunoscute servicii ca facebook, linkedin sau alte servicii care sunt cunoscute acum si cu care imparte numarul de utilizatori.
Ce nu stiti voi ca unele dintre aceste siteuri stocheaza id-urile introduse, la unele nici macar nu scrie undeva pe site ca stocheaza id-ul introdus, oricum o fac fara acceptul sau cunostinta utilizatorului, id-urile, dupa cum stiti sunt si adrese de email, deci pot fi vandute sau folosite in campanii de spam ca numai publicitare nu sunt ele !
detector-invisible.info sau 7r.ro NU stocheaza si nici nu va stoca NICIODATA id-ul dumneavoastra, scriptul nostru interogheaza numai platforma yahoo, preia raspunsul yahoo si afiseaza rezultatul, fara a stoca id-ul sau avatarul.
Inca siguranta pe care detector-invisible.info si 7r.ro o are este ca id-ul si serviciile pe care le ofera yahoo nu sunt afectate sau nu sunt vazute de yahoo ca o amenintare la securitatea platformei yahoo sau a utilizatorului.

Despre Yahoo-faceboo.com

Yahoo Detector – Detector Id
Siteul http://detector-invisible.info ( detector invisible ) va ofera mai multe servicii de detectat id-urile diferitelor retele.
Unele dintre id-uri pe care poate sa il verifice este yahoo messenger, deci este un detector de id yahoo messenger, acest detector yahoo are 2 versiuni pentru a fi sigur 100% ca aceea persoana este online sau offline pe messenger !

Acest serviciu yahoo scaner iti ofera posibilitatea sa vezi daca o persoana este online sau offline pe yahoo messenger !

Verifica id-ul de yahoo mess pe http://detector-invisible.info/ !!!

Id-ul nu este stocat de noi !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns