Sa va fie rusine ! Nesimtitilor !


Acest mesaj este pentru parlamentul Romaniei !
Dupa cum stiti au aprobat un nou cod penal prin care ei, miezul din dodoasca, sunt imnuni in fata legii complet.
Dupa ce ca ne furati si conduceti prost v-ati facut si lege comunista, care ne duce la inceputul aniilor 1945 la inceputul comunismul.
Rusine sa va fie, nu aveti deminitate si moralitate, mars la gunoi, rebuturi de oameni ce sunteti !

Eu sunt sincer sa va zic, cand au fost alegerile, am votat USL, dar greselile care le-au facut in anul acesta, m-au degustat si mi-au provocat scarba !
Acum o sa sara in cap simpatizanti pdl-isti, dar am un raspuns pentru cei care au in sange pdl-ul (cei care spre deosebire de ei, eu gandesc obiectiv, ei subiectiv), in parlament AU VOTAT MAJORITATEA PREZENTA, asta include si pdl-isti si partidul lui Diaconescu si altele care mai sunt prezente acolo, asa ca acest proiect mizerabil nu are culoare politica.

Eu le-am trimis deja un email parlamentului Romaniei in care sa isi ceara public scuze, fiecare parlamentar care a a votat asa ceva !

Puteti sa le trimiteti si voi emailuri la: infocdep@cdep.ro si infopub@senat.ro !
Trimiteti-le email acestor tradatori de neam sa vada ca romanii nu sunt prosti lor !

Nici lumea intreaga nu a stat impasibila la aceasta grozavie si unele ambasade si-au facut simtita prezenta la parlament, dar si alte agenti neguvernamentale internationale si importante care sustin democratia, au criticat rau aceasta decizie !

Pe langa faptul ca Basescu este un vulpoi batran (in sensul negativ) si stie actorie si nu il suport pentru ca nu a facut absolut nimic in doua mandate, ci numai scandal, mai are dreptate cateodata, cum ar fi acum, de aceea il sustin intru totul, legat de acest subiect.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns