Atentieee vin romaniii !


romaians-in-uk
Vad prin presa internationala cum imaginea Romaniei si romanilor este terfelita, iar statul roman nu are nici o reactie.
Stie lucru acesta toata lumea, o mare parte din tiganii ne-au facut o imagine de cacao in europa, fiindca majoritatea din ei se aduc acolo sa faca decat doua lucruri majore: sa fure, sa cerseasca si sau mai dus pe deasupra si romani care fac aceste lucruri, deci sentimentul s-a multiplicat.
Anglia a avut o reactie normala fata de romanii, fiindca daca ar fi venit si la mine in tara unii care sa vina sa doarma (n.r niste tiganii) pe peluza din fata Buckingham Palace, daca nu ma insel si eu m-as fi revoltat de nesimtirea de care dau dovada si as zice ba da romanii astia sunt niste lenesi nesimtiti care nu au auzit de cuvantul munca.
Va rog sa faceti un exercitiu (si pentru cei care zic acum ca sunt rasist poate, dar dovezile sunt irefutabile) cautati in google „romanians in uk” si selectati imagini, sa vedeti ca la google imagini veti gasi tiganii nostri stransi la un loc la cersit.
Asta vad si londonezi pe strazi, cum sa aiba o parere buna despre romanii cand ei ii vad cersind si imbracati asa …
Asta se intampla si la germani sau francezi si asa a ajuns Romania rasul Europei, pe langa celelalte tari din estul Europei, care sunt in mare masura in aceeasi oala.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns