Cand ne facem si noi temele in fata Europei ?


fonduri-europene

fonduri-europene

Este a 2-a oara cand Comisia Europeana ne trage de urechi, fiindca nu suntem in stare sa facem macar un plan pentru a cheltuii miliardele venit de UE, care oricum ni se cuvin, pentru ca oricum Romania contribuie la bugetul UE, cu o suma de bani si tot Romania, nu este in stare sa o atraga nici acea suma data.

Problema este ca pe toti politiceni ii dor in cot de noi romanii si problema a planului, nu a consumului banilor, este fara orizont, fara perspectiva si asta se tot intampla de cand am intrat in UE, deci cand zic ca toti, inseamna ca pe toti ii dor in cot, fie PSD, PNL, PDL, toti niste hoti din toate punctele de vedere.

Eu ca roman sunt pur si simplu revoltat, pentru ca nu se face efortul pentru a ne luam banii care ni se cuvin.
Dragi politiceni, aici se sug bani mai putini, decat la o licitatie, pentru ca oricum stiu, ca orice licitatie publica in Romania este cu dedicatie din partea PSD, PNL, PDL si ceilalti.

Sincer ne trebuie altceva, ne trebuie o noua mica revolutie, vrem oameni noi, vrem oameni cu demnitate si inteligenti pentru a ajuta cetateanul, nu inteligenti pentru a fura mai bine, vrem oamenii politici cu coloana vertebrala, nu penali, nu afaceristi, nu circari.

Eu condamn toata clasa politica din Romania, nu ati facut nimic pentru Romania si nici meritati, nici macar un pic de respect.

Rusine tuturor politicienilor din Romania cei care sunteti si cei care ati fost !
Sunteti niste mafioti deghizati in oameni de buna credinta

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns