Noul cod penal: A devenit mai rentabil in Romania sa furi, decat sa muncesti ?


catuse-la-maini

catuse-la-maini

S-au redus asa de mult pedepsele in noul cod penal incat devine acesta „penal”.
Eu m-am gandit, de ce sa muncesc 30 de ani cand pot sa fur o singura data, primesc 3, 4 ani, apoi am 500.000 de euro ascunsi in fantana parasita a satului meu.
Noul cod penal incurajeaza furtul si nu sa fi om constit.
Cel mai simpatic este domnul Ponta, cand zice ca este un cod modern.
Modern in ce sens ?
Ca s-au adaugat noi tipuri de pedepse, cum ar fi: arestul la domiciliu, unde in toate tarile moderne asa cum zice domnul Ponta de codul penal, infractorii arestati la domiciliu au benzi cu cip la picior.
Banda cu cip in varianta romaneasca sunt doi politisti care in loc sa patruleze strazile (ca si asa este personal putin) stau sa vada daca iese sau nu, din casa.
Domnule Ponta, sunt sincer, la inceput eram cam in favoarea dumneavoastra, atunci cand vedeam ce abuzuri facea domnul Basescu cu partenerul sau Boc, acum dumneavoastra domnule Ponta raspundeti cu aceleasi abuzuri, care se rasfrang tot asupra capetelor aceluiasi popor blestemat, sa fie condus de hotii si marsavi.

Romania trebuie sa penalizeze politica din Romania, iar in ziua alegerilor sa se uneasca si sa faca un protest national, sa arate hotilor ca nu ne mai lasa prostiti nici de PDL, PSD, PNL si ceilalti mai mici care sunt cu ochii pe felie !

Romania Unestete !!! Nu, numai fizic, dar si mental si moral !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns