Se scrie corect pe siteurile romanesti ?!


greseli-gramaticale

greseli-gramaticaleIn experienta mea de 10 de ani de webmaster plus navigator internet 😀 am observat ca majoritatea siteurile au greseli gramaticale sau de ortografie inclusiv siteurile profesionale.
Dat fiind faptul ca peste 80% din siteuri apartin persoanelor fizice majoritatea neavand pregatirea in dactilografie sau comunicare si daca mai adaugam faptul ca printre aceste persoane fizice mai sunt si copii sub 18 ani, iese ceva si mai nasol D: (in unele cazuri, nu trebuie generalizat).

Majoritatea siteurilor au greseli de pozitionare a literelor, ex. „chair” – „chiar” (este greseala mea de tastatura :D) dar lipsa de litere, ex „a fos plecat la…” – „a ‘fost’ plecat la…” , dar sunt criminali de limba, cei care uita sau nu stiu ca au o responsabilitatea fata de limba romana si de cei care ii viziteaza siteul si folosesc limba facebook sau limba messenger.


Nu ma intelegeti gresit si eu fac greseli ca cele de mai sus (exceptia scrieri in limba facebook sau messenger)

Am facut si greseli de sintaxa si de toate felurile, poate am si un alibi (gestionez in total 11 siteuri), dar nu este un motiv, eu incerc sa revizui toate articolele foarte rapid si le modific imediat, ce imi scapa, sa ma scuzati.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns