Cu ce se curata instalatia masini ?


radiator auto

Cu ce se curata instalatia masini ? / circuitul racire

Raspuns:
Fiindca instalatia auto se poate infunda, aveti 4 posibilitati pentru a desfunda, fie ca nu circula bine apa, fie ca se umfla furtunele, fie ca fierbe apa . . .

1. Adaugati 500 ml de calgon la 4 litri de apa distilata (da calgon de se baga la masina de spalat) si mergeti o saptamana – doua, apoi goliti apa, umpleti cu apa normala, clatiti de vreo 2 , 3 ori si apoi puneti antigel si apa distilata.

2. Acid citric, se adauga la 500 ml de acid citric, 5 litri de apa si se porneste masina si se asteapta pana ajunge la 90 grade si se declanseaza termocupla, repetati de 3 – 6 ori, apoi clatiti bine cu apa instalatia, apoi puneti antigel si apa distilata.

3. Otet – se pune otet cam 1 litru si 3 litri apa (in caz ca iti intra 4 litri in instalatie) se porneste masina si se asteapta pana ajunge la 90 grade si se declanseaza termocupla, repetati de 3 ori metoda, iar apoi clatiti bine cu apa instalatia, apoi puneti antigel si apa distilata.

4. Cumparati solutie profesionala din comert si folositi instructiunile de acolo.

Eu am folosit varianta 2.

*7r.ro si respectiv eu nu imi asum eventualele prejudici, aceste metode sunt preluate din mediul online si nu sunt certificate sau 100 % sigure.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

    ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns