Oamenii, cu cine mai votam ?


votare

votare


Cu cine sa mai votam noi ca toti ne fura si macar nu ne fura cu „folos”, adica, daca tot ne furati de peste doua decenii pe fata asa, macar faceti ceva bun in tara asta, unele partide sau persoane au facut sa dispara fabrici sau „vandute” gratuit sau cu un 1 euro cum facea un fost premier sau cum a facut un fost ministru sa dispara o flota intreaga, acesti magicieni ai trecutului si prezentului nu sunt singuri, majoritatea magnatilor din Romania, fie sunt fosti securisti sau fii/fiicele acestora, fie sunt oamenii care au dat tunurii de milioane de euro in trecut, bineinteles cu oamenii din interiorul statului care au facilitat aceste tunuri si tot bineinteles, nu pe gratis . . . .

deci pe cine sa mai votam cand am fost condusi de scursuri si o sa fim condusi de aceiasi oamenii, dar cu fete diferite.
Cine vine cu devotament fata de tara noastra, sa zica eu vreau sa fac ceva pentru tara asta, vreau sa raman in istorie ca un bun presedinte/premier, nu ala care a vandut fabrica cu 1 euro sau care am dat la fier vechii o flota intreaga sau cel care sustine furtul in forma continua.

……ma tot intreb cand va veni un om integru sa schimbe tarisoara asta …. voi prinde acest om in aceasta viata !?!?!?

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns