Romania Noua Campioana Mondiala


romania-germania-5-1

Stiti ca nu este adevarat . . . dar putea fi . . .
Daca va aduceti aminte acum o caruta de ani, prin anul 2004 Germania lua bataie zdravana intr-un amical in fata Romaniei cu 1 la 5.

Video:

Romania promitea multe cu acea echipa sau cel putin ne mentineam la un anumit nivel.
Acel an 2004 a fost un an de cotitura pentru ambele nationale.
Noi romanii ne-am imbatat cu mireasma performantei low cost si nu am inteles ca fara centre nationale perfomante o sa ajungem sa jucam bambilici, iar germanii au inteles ca fara investitii ajungi sa iei bataie de la romanii cu 1-5.
Multe ziare din Germania ii criticau dur pe germani dupa acel meci, ai nostri bineinteles ii ridicau in slavi.
Germania a castigat aseara Campionatul Mondial cu Argentina 1-0 printr-un gol dat de un jucator de 22 ani, Gotze.
Germania s-a desteptat si a investit masiv in infrastructura si tehnologie si au reusit sa isi construiasca o echipa foarte echilibrata si serioasa.
Romania a ajuns pe locul 29 (ultima actualizare 5 iunie 2014), joaca cu jucatorii gen Marica care joaca cand si pe unde poate, Maxim este mai mult rezerva, Chiriches a intrat intr-un con de umbra, Rat, Pintilii etc si pe unde joaca acesti „mari jucatorii”, la Getafe (Marica nu este decis daca continua la Getafe), Stuttgart, PAOK, Al Hilal etc. . . . la echipe slabe si foarte slabe pe plan national cat si international.

Daca, faimosul si aproape misticul „daca” erau interese pentru Romania, nu interese personale, ca jucatori sa invete fotbal de calitate si in conditii de calitate la varste fragede . . . acum Romania avea sanse sa fie Campioana Mondiala . . . visam, cand in Romania orice lucru nu numai in fotbal, va fi facut cu cap, cu o strategie bine definita . . . atunci vom reusi pana atunci ne zbatem in mediocritate !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns