Sms – uri – Mesaje de Revelion (Anul nou) Pag 2


anul-nou-revelion-2015

anul-nou-revelion-2015

1


2

Va doresc de 2014 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8.760 de ore de sanatate si 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

3

Aho, aho, prieten bun… Care stai pe mess acum… Ia opreste-te din scris… Si-asculta ce-am de zis… Chiar de esti cu DND… BE RIGHT BACK sau NMD… Sper sa nu imi dai ignore… Ca iti spun un plugusor… N-am intrat sa te stresez… Am venit sa iti urez… La Multi Ani si fericire… Liste de id-uri pline!

4

Anul nou ce va veni sa-ti aduca bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii ca sa moara toti dusmanii, sa traiesti ca si bunica… LA MULTI ANI si pupa sticla! :))

5

Catelus cu parul cret/Sa ai jeep-ul in cotet/Sa ai vila cu piscina/ Pe Madonna ca vecina/O lopata pentru bani/La anul si la multi ani!

6

Aho Aho, e Anul nou,
Si gaina-i fara ou,
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!

7

Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!

8

Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!

9

Acest SMS va exploda in 5, 4, 3, 2, 1 : LA MULTI ANI!

10


11

Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine…

Si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
„La Anu`si La Multi Ani!”

12

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

13

Previziuni meteo de revelion 2014: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!

14

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri!

15


16

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

17

Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros LA MULTI ANI!

18

Mult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gand curat, Din a voastra casa Binele sa nu mai iasa.

19

A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

1


2

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

3

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

4

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

5

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

6

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

7

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

8

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma

9

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

11

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

12

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

13

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus

14

Salutare prieten bun, in acest mesaj iti spun, anul asta care vine, o sa ne fie la toti bine, sa ai parte de bucate, La multi ani si sanatate!

15


16

Iti doresc ca in anul 2014 sa fii mai fericit decat ai fost vreodata fericit in viata ta si visele sa ti se indeplineasca.. Nu uita, atunci cand iti doresti ceva, intreg Universul contibuie pentru ca sa se intample!

17

Dragul meu cel rasfatat, multumesc ca m-ai distrat, si c-ai fost cu mine mereu, si la bine si la greu!

In anul nou iti urez cat mai multe zile langa mine!

18

Anul nou care tocmai vine, si m-aduce langa tine, va fi poate cel mai bun an, pentru ca pe tine te am!

19

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!

Mesaje de revelion Pagina 1 <-> Mesaje de revelion Pagina 3

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns