Prajitura de Craciun


prajitura-de-craciun

prajitura-de-craciun


Complexitate: Medie
Timp Preparare: < 60 minute


Ingrediente:

foi:
2 oua
100 g ulei,
100 g miere de albine
100 g zahar
faina cit este nevoie
o lingurita amoniac
crema:
800 g smantana
3 cani nuci macinate
o cana de zahar
esenta rom
extra pentru decorare in functie de dorinta: ciocolata alba si fulgi de ciocolata.

Mod de preparare

Prepararea foilor
Se amesteca toate ingredientele formandu-se un aluat, iar acesta se imparte in 3 parti egale.

Foile se pun intr-o tava punandu-se faina un praf de faina.
Acestea se pun intr-un cuptor unde se vor tine 5 – 10 minute, dar afara a se rumeni pe deasupra.

Prepararea cremei
Se bate zaharul cu smatana pana se face frisca, se ameste ca nuca macinata si esenta de rom.
Mod de servire
Se decoreaza dupa dorinta cu pudra de zahar sau cu glazura de ciocolata alba si fulgi de ciocolata !
Se serveste a doua zi!
Pofta mare !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns