Cand dai de greu, vorbesti totul


udrea si videanu la puscarie

udrea si videanu la puscarie


In recentele zile in care doamna Udrea s-a simtit cu musca pe caciula si a inceput sa vorbeasca, lucruri pe care zicea acum ceva vreme ca nu le stia absolut deloc.
Interesant este ca doamna Udrea prin ceea ce vorbeste se invinovateste pe ea insasi. Nu sunt expert juridic, dar cred ca, ce a spus doamna Udrea, ca stia ce se petrece, se incadreaza la complicitate cel putin, daca nu la participare, ea fiind beneficiar de pe urma venirii acestor bani din mita.De azi, la parnaie este si domnul Videanu, cel care ne aburea cu nevinovatia lui, curat ca laptele zicea ca este, nu este condamnat, este numai in faza inceperi anchetei, dar un om curat nu avea ce sa caute nici macar prin curtea DNA, dar mai ales in biroul procurorilor de caz la interogatoriu.
Ce am mai inteles si stiam de mult, dar exista multa lume si acum prostita de faptul ca PNL sau PSD, sau PDL cred ca aceste partide sunt diferite, eee, va spun eu ca numai ca ideologie scrisa in statut, aceasta este diferenta, restul politicienilor sunt la fel in toate partidele, foarte multi politicieni corupti care conlucreaza intre ei, pentru un singur scop, furtul romanilor.


Reteaua aceasta de politicieni este bine structurata si bine infipta in sistem, astfel in cat orice partid ar fi el la guvernare, beneficiaza de pe urma statului, adica a noastra.
Nu stiu daca ati observat, dar doamna Udrea vorbeste despre Ponta sau alti membrii PSD ca si cum ar fi prieteni, nu partide diametral opuse, deci oponenti.
Concluzia o trageti si voi !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns