Johnny English Reborn


Poster

Johnny English Reborn 2011

Johnny English Reborn 2011

SponsorTrailer

Descriere:
Johnny English Reborn revine in cel de-al doilea film Johnny English (Rowan Atkinson), este in revenire dupa esecul din Mozambic si dupa ce fusese dat afara de MI7.
Pentru a-si reveni mental acesta se refugiaza in Tibet la calugari pentru a invata cum sa se canalizeze spiritual si a invata secretele lor.
Acesta este rugat sa se intoarca la MI7 pentru a opri organizatie numita Vortex formata din agenti infiltrati in MI7, CIA si KGB care printr-un drog vor sa controleze o persoana care sa omoare pe premierul chinez.
Agentul Simon Ambrose (Dominic West) este cartita din interiorul MI7, dar Johnny afla tarziu. Johnny English are ca si coleg novice pe Colin Tucker (Daniel Kaluuya).
Informatorul ii ofera o adresa in Hong Kong, iar acolo il intalneste pe agentul ex-CIA Titus Fisher (Richard Schiff). Fisher ii dezvaluieste lui Johnny cum a facut parte din organizatia Vortex si ca fiecare din cei trei membri au cate un fragment ce formeaza o cheie, iar aceea cheie deschide o cutie cu acel drog.
Persoana care va incerca sa ucida premierul chinez este chiar Johnny, el band fara sa stie drogul prin care el poate fi controlat.…Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns