Salata vieneza cu crema de branza


Salata vieneza cu crema de branza

Salata vieneza cu crema de branza


Complexitate: Redusa
Timp preparare:< 30 minute

Ingrediente:

200 gr crema de branza (Exquisa/Philadelphia)
150 gr smantana (preferabil mai grasa)
1 lingurita mica mustar
2 linguri ulei de masline
150 gr cascaval gras
4-5 ridichi mai mari
2 castraveti murati
10-15 fire arpagic verde
2 lingurite zeama de lamaie
marar
sare, piper

Mod de preparare

Amestecam cu o lingura de lemn: samantana, crema de branza, mustarul, adaugand treptat ulei de masline si amestecam pana se omogenizeaza.
Dam prin razatoare ridichile si cascavalul, storcand ridichiile rase de zeama pentru a nu strica salata,apoi taiem castraveti in cubulete mici, tocam mararul si arpagicul.

Se adauga toate peste crema de branza si cu zeama de lamie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust..
Se serveste rece cu paine prajita (toast) !
Pofta buna !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns