Sms-uri – Mesaje de Ziua Indragostitilor – Dragobete – Valentine’s Day – Din Dragoste – Pagina 3


Pagina 1 >>Pagina 2 >> – Acum suntem la pagina 3

sms-mesaje-de-dragobete-sfantul-valentin

sms-mesaje-de-dragobete-sfantul-valentin

12

Te iubesc puiutul meu scump..datorita tie am invatat sa iubesc cu adevarat..iti voi fii alaturi mereu si sper ca dragostea mea sa iti incalzeasca sufletul si sa te simti cel mai iubit baiat/fata ..te-am iubit, te iubesc si te voi iubi in fiecare clipa a vietii mele..pentru dragostea mea

3

Sunt geloasa/gelos pe alti pentru timpul pe care si-l petrec cu tine…imi face bine atunci cand esti langa mine. te iubesc sa nu te indoiesti niciodata de ceea ce simt pentru tine sufletel.

4

Scumpa mea iubita / Scumpul meu iubit, cuvintele sunt neputincioase. Ele nu pot exprima intr-u totul iubirea ce ti-o port in fiecare clipa. Dragostea mea pentru tine este nemarginita. Iti multumesc ca existi in viata mea. Te iubesc !

5

Ador privirea ta timida, ochii tai ma inebunesc si-ncep sa cred usor c-am ajuns sa TE IUBESC !

6

Esti iubitul/iubita mintii, inimii si trupului meu, esti printul/printesa fermecat/a al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu

7

Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas… oare de ce?

8

Cand te-am cunoscut, mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc; iar acum cand te iubesc, mi-e teama sa nu te pierd.

9

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

10

M-am uitat in portofel si era gol,mi-am cotrobait prin buzunare si nimic..m-am uitat in inima mea si te-am gasit pe tine dragostea mea, orice ar fi eu nu te voi uita chiar daca tu ma vei abandona :X:X

11

Tu ai pus lacat inimii mele si ai ascuns cheia in a ta, pastreazo acolo cat mai mult timp posibil, daca s-ar putea pentru totdeauna ! Te iubesc sufletul meu si te sarut pe buzele tale dulci !

12

Unii oamenii nu intalnesc niciodata dragostea, altii trec pe langa ea sau vad ca au avut-o si au renuntat prea repede la ea si sunt altii ca noi care savureaza fiecare clipa a dragostei, te vreau in viata mea, te iubesc !

13

Te iubesc si doresc,
Fara tine nu pot sa traiesc,
Tu ma faci fericit,
Ca de tine sunt iubit,
Tu esti dragostea mea,
Si care imi zice buna dimineata !

14

Dragostea pe care ti-o port, nu se poate exprima in cuvinte, ea este fabuloasa, nemarginita si infinta, exact ca si Universul ! Deci cuvintele pe care ti le zic reprezinta o mica parte din ceea ce simt eu pentru tine !

15

The moment you arrived to my life, I felt that the world it’s mine !

16

Te iubesc si te doresc alaturi de mine, tu ai devenit al 4 -lea element fara de care nu pot sa traiesc, pe langa cele primare, aerul, apa si hrana!

17

Of Doamne iti multumesc,
Ca mi-ai dat o fetiza pe care o iubesc,
Si ma iubeste si ea,
Ca sa pot sa ii dau guritza

18

M-am nascut sa te iubesc pe tine, iar tu te-ai nascut sa ma iubesti pe mine ! Suntem 2 jumatatii care trebuiesc sa ramana unite !

19

Degeaba este soare, degeaba am lumina, daca tu nu esti tu sa imi luminezi viata, esti jumatatea mea !

2021

Pentru ca cineva nu te iubeste in felul care te asteptai, nu inseamna ca acela nu te iubeste din toata inima.

22

As vrea sa fiu un nor,
sa ma transform in ploaie
si-apoi pe trupul tau
as vrea sa curg siroaie.
as vrea sa fiu o floare,
pe care s-o mirosi
as vrea sa fiu si lacrimi
in ochii tai frumosi.
as vrea sa fiu pamantul,
pe care tu pasesti,
as vrea sa fi aici
sa-mi spui ca ma iubesti.

23Pagina 1 >>Pagina 2 >> – Acum suntem la pagina 3

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns