Sms-uri – Mesaje de Paste – Pagina 3


Pagina 1 >> Pagina 2

mesaje-mesaje-paste

mesaje-mesaje-paste

12

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

3

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !

4

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. HRISTOS A INVIAT!

5

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !

6

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

7

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit !

8

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!

9

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

10

Iepuroiul nu mai vine,
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget…
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT…
PASTE FERICIT

11

cu pasca si cozonac,
ou rosu, miel si stufat,
sa aiba si cel sarac
sa se simta indestulat
nu doar ei parlamentarii
care ne cheltuie banii,
cu salarii si diurne
cu “n” conturi unde-i pune

12

Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste fericit!

13

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

14

Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

15

Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca! Paste fericit!!

16

Fie ca lumina sfintelor sarbatori de primavara sa va lumineze sufletul ! Un paste fericit alaturi de cei dragi !!!

17

Bucurie si sanatate iti doresc cu ocazia Pastelui, sa ai parte de tot ce iti doresti in 2014 !

18

Dincolo de petreceri. de cadouri şi zile libere se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte şi bucurie în viaţă.

19

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere. lumina. iubire. speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

2021

Fie că Sfânta Sărbătoare de Paşti să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură. pace şi linişte în suflet. Hristos a Înviat!

22

Iepuraşul mustăcios. e de Paşte norocos. Nu-ţi lasa cadou în ghete. are el alte secrete: pasca. oul înroşit. cozonacul. mielul fript şi un Paste Fericit!

23

Iubirea sa pentru oameni trezeşte natura la viaţă şi ne aduce primăvara în priviri şi bucuria în suflet.Paste Fericit!

24

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin în dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste să ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

25

Sa aveti liniste-n casa şi un an imbelsugat. Paste Fericit si Hristos a Inviat.

26

Sărbători fericite încărcate de lumină. seninătate. bucurie şi dragoste!

27

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta. deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari.

28

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

29

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

3031

Anul acesta cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc ca iepurasul sa nu uite adresa ta sa vina la tine impovorat cu bunatati si mai ales sa isi aminteasca sa iti dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sarbatori fericite!

32

As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

33

De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a INVIAT

34

Un iepuras tare dragalas… a iesit in cale… cu viteza mare… si-ti ureaza neincetat… sa ai Paste Minunat… si Hristos a Inviat!!!

Pagina 1 >> Pagina 2

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns