Underworld 3: Rise of the Lycans – Lumea de Dincolo 3: Revolta Lycanilor


Titlul in romana: Lumea de dincolo 3: Revolta Lycanilor
An produs: 2009

Poster

underworld rise of the lycans

underworld rise of the lycans

SponsorTrailer – HD

Descriere:
Povestea incepe oarecum cu partea ceea ce ar fi trebuit sa fie primul film din serie, dupa parerea mea si incepe Viktor (actorul Bill Nighy) un vampir antic care omoara mama primului varcolac care poate lua forma umana si creste copilul (Lucian, actorul Michael Sheen) pentru a crea o rasa de lycani care se poate transforma in persoane umane si ai fi sclavi vampirilor si pentru a omora ceilalti varcolaci care nu se pot transforma in persoane umane.

Fiica lui Viktor, Sonia (actrita Rhona Mitra) se indragosteste de Lucian si incearca sa tine ascunsa aceasta relatie interzisa.
Intr-o lupta Sonia este in pericol, iar Lucian o salveaza, dar incalcand regulile vampirilor impuse sclavilor lycani si desi ii salveaza viata, Lucian este biciuit si trimis in temnita de Viktor.

Vampirul Andreas Tanis (Steven Mackintosh) o ajuta pe Sonia sa il scoata din temninta pe Lucian in schimbul cedari locului in consiliul vampirilor.
Lucian reuseste sa scape cu ajutorul celorlati lycani sclavi, dar Sonia este intemnintata dupa ce tatal ei Viktor afla de relatia lor si de ajutorul dat eliberari lui Lucian.

Sonia este condamnata la moarte de catre consiliul vampirilor prin expunerea la soare, iar tatal sau Viktor voteaza sa fie omorata, desi stia ca Sonia este insarcinata cu copilul lui Lucian.

Lucian incearca sa o elibereze, dar este prin si este pus sa o vada pe Sonia cum moare, se elibereaza, insa este prea tarziu, Sonia moare, iar Lucian jura ca il va omora cu orice pret pe Viktor.

Underworld 3: Rise of the Lycans – Lumea de Dincolo 3: Revolta Lycanilor 2009
Director:
Patrick Tatopoulos
Scriitori:
Danny McBride , Dirk Blackman
Actori Star:
Rhona Mitra, Michael Sheen, Bill NighAfla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns