Underworld 4: Awakening – Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viata


Titlul in romana: Lumea de dincolo 4: Trezirea la Viata
An produs: 2012

Poster

Underworld 4: Awakening - Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viata

Underworld 4: Awakening – Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viata

SponsorTrailer – HD

Descriere:
In continuarea filmului Underworld – Evolution, cand dupa ce vampiri cu state vechi, William, Alexandru si Marcus, au fost omorati, oamenii au prins-o pe Selene (actrita Kate Beckinsale) in timpul unei operatiuni ale oamenilor care descoperise existenta rasei vampirilor si lycanilor (varcolacilor), operatiune numita „Purificarea”.
Selena este dusa la un laborator si supusa unor teste, pentru a gasi un antidot si de a transforma vampiri si lycani din nou in oamenii, dar ea reuseste sa evadeze dupa 12 ani si gaseste o alta lume.
O lume in care oamenii au reusit sa extermine majoritatea raselor de vampiri si lycani, iar acum vampiri si lycani sunt cei care se ascund de oamenii.

Selena nu mai are memoria buna, dar are viziuni cu Michael, dar si cu o fetita, Eve (actrita India Eisley), cea care era in laboratorul in care a fost tinuta prizionera.
Fetita se dovedeste a fi fiica Slenei si a lui Michael, ea fiind tot un hibrid.
Selena decide sa isi salveze fiica, dar este ranita in timpul evadarii si pentru a vindecao decide sa ii ofere sange de vampiri, fara sa stie ce efecte ar avea asupra ei, iar fiica Selenei se vindeca.

Laboratorul condus de Jacob Lane (actorul Stephen Rea) si fiul acestuia, Quint (actorul Kris Holden-Ried), care se dovedesc a fi lycani, incearca sa gaseasca un antidot nu pentru a transforma vampiri si lycani in oamenii, ci pentru a face pe lycani imuni la argint si pentru a extinde capacitatile fizice ale acestora.
Cheia se gaseste in codul genetic ale Evei si Lane isi trimite fiul cu o armata de lycani sa o gaseasca si sa o recupereze.
Urmariti sa vedeti daca acesta izbuteste sa o recupereze.

Underworld 4: Awakening – Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viata 2012
Directori:
Måns Mårlind, Björn Stein
Scriitori:
Len Wiseman, John Hlavin
Actori Star:
Kate Beckinsale, Michael Ealy, India EisleyAfla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns