Constantine


Titlul in romana: Constantine
An produs: 2005

Poster

constantine 2005

constantine 2005

SponsorTrailer – HD

Descriere:
Filmul Constantine este un film formidabil, in care gasesti actiune, groaza, pasiune si eterna lupta dintre bine si rau, dintre rai si iad.
John Constantin (actorul Keanu Reeves), este un om special, cu un dar, un dar de a vedea lumea nevazuta a ingerilor, dar si al demonilor.
La varsta adolescentei acesta s-a sinucis din cauza internarilor in spitalele de nebuni si pastilelor cauzate de parintii lui, atunci vede ca iadul exista si ca ceea ce vede este real si ca ceea ce vede nu sunt iluzii.
Constantine este reinviat de medici dupa cateva minute in care fusese mort, iar de atunci incearca sa isi „cumpere” locul in Rai, prin a face exorcizari si a trimite demonii inapoi in iad.

Dumnezeu si diavolul a creat Echilibrul, iar acesta se traduce printr-o lupta influentelor. Oamenii pot fi influentati de catre demonii sau ingeri prin a le da oamenilor curaj, teama, ideei etc, fara a influenta direct, iar cine v-a reusi sa castige va stapani pamantul

Echilibrul este in pericol cand fiul diavolului incearca sa iasa din iad si sa stapaneasca pamantul fara a-l „castiga corect” ca „jocul” dintre Dumnezeu si diavol.

Pentru a iesi din iad, fiul diavolului are nevoie de 3 lucruri, o legatura puternica intre iad si pamant, gemenele Angela Dodson / Isabel Dodson, (actrita Rachel Weisz), una vie pe pamant (Angela Dodson) si alta moarta prin sinucidere (Isabel Dodson), deci in iad.
Alegerea facuta de fiul diavolului nu este una intamplatoare, gemenele Dodson avand de asemenea darul de a vedea lumea demonilor, insa cu mentiunea ca Angela refuzase darul si ignorand aceste lucruri pierde acest dar si aceasta devine politista, dar Isabel nu este asa de norocoasa si este purtata de mica prin spitale de nebuni, iar cand aceasta este supusa abuzurilor demonilor, aceasta clacheaza si se sinucide.
Al doi-lea obiect de care are nevoie fiul diavolului este de ajutorul divin, de Dumnezeu, prin ingerul Gabriel care fusese doborat pe pamant de catre Dumnezeu.
Si al trei-lea obiect este varful de lance prin care a fost ucis Iisus Hristos pe cruce.
John Constantin este ajutat de prieteni, Dumnezeu si chiar de diavol, pentru ca John sa il opreasca pe fiul diavolului, dar Constantin plateste pretul suprem pentru a impiedica venirea fiului diavolului pe pamant …..priviti filmul si veti vedea un final neasteptat, efecte vizuale foarte bune, chiar daca filmul este vechi de mai bine de 10 ani.

Constantine 2005
Director:
Francis Lawrence
Scriitori:
Jamie Delano, Garth Ennis
Actori Star:
Keanu Reeves, Rachel Weisz, Djimon HounsouAfla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns