I am legend – Legenda vie


Titlul in romana: Legenda vie
An produs: 2007

Poster

i am legend

i am legend

SponsorTrailer – HD

Descriere:
In anul 2009 un virus creat de Alice Krippin (actrita Emma Thompson), este o modificare genetica a virsului rujeolei, care era destinat vindecari cancerului, s-a raspandit rapid si a distrus 90% din populatia pamantului, iar restul de aproximativ 600 de milioane de locuitori ai planetei s-au transformat in creaturi groaznice care mananca carne de om, dar pot vana doar noaptea.
Robert Neville (actorul Will Smith) este singurul om din New York, el fiind imun la virus si crede el si ca ultimul om dupa planeta.
Rober si-a pierdut familia intr-un accident de elicopter cauzat in agitatia carantinei si declarari legii martiale in momentul inceperii crizei.
Robert Neville este un fost locotenent militar, virolog si care incearca sa gaseasca un leac, prinzand aceste creaturi si experimentand pe ele in laboratorul sau din subsolul casei sale.
Robert isi asigura mancarea din supermaketurile aflate in oras si vanand animale salbatice, care au scapat de la gradina zoologica, animalele nefiind afectate de virus.
Robert transmite prin radio in fiecare dupa-amiaza in speranta ca cineva il va auzi si se va intalni cu el la South Street Seaport.
Intr-o zi, creaturile devenind din ce in ce mai inteligente, il prind intr-o capcana, insa este salvat de o mama cu copilul sau care si ei la randul lor erau imuni, de aici lucrurile iau o intorsatura incredibila.

I am legend – Legenda vie 2007

Director:
Francis Lawrence
Scriitori:
Mark Protosevich, Akiva Goldsman
Actori Star:
Will Smith, Alice Braga, Charlie TahanAfla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns