Fast & Furious 7


Titlul in romana: Furios 7 – Furios si Iute 7
An lansare: 2015

Poster

fast-furious-7

fast-furious-7

SponsorTrailer – HD

Descriere:
Furios 7 este un film de actiune cu masini, curse ilegale si furturi, dar si crime si este o continuare a ultimului film Fast & Furious 6 si face parte din seria Fast & Furious.
Film este scris de Chris Morgan si regizat de James Wan si are actori star ca: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Jason Statham si Lucas Black.
Filmul marcheaza un ultimul film a lui Paul Walker care a filmat numai jumatate din film si dupa care a murit intr-un accident de masina in noiembrie 2013, dupa cum stiti.

Dominic Toretto (actorul Vin Diesel), si-a invins adversarul, pe Owen Shaw, el impreuna cu Brian O’Conner (actorul Paul Walker) si echipa acestuia se pot intoarce in America si sa isi traiasca viata normala.
Lucruile o iau o turnura cand fratele cel mare a lui Owen, Ian, il cauta pe Dom (aka Dominic) si echipa lui pentru ai omori in semn de razbunare pentru uciderea fratelelui sau.
Han (un membru al echipei) este omorat si Dom si echipa lui se pregatesc sa il caute pe atacator inainte ca el sa ii omoare.
Cu efecte speciale de exceptie si un ultim film a lui Paul Walker este un film care trebuie neaparat vazut.

Fast & Furious 7 – Furious 7 – Furios 7 – Furios si Iute 7 – 2015
Director:
James Wan
Scriitori:
Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Actori Star:
Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne JohnsonAfla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns