Let’s Be Cops


Titlul in romana: Hai sa fim politisti
An lansare: 2014
An productie: 2014

Poster

Let's Be Cops

Let’s Be Cops

SponsorTrailer – HD

Descriere:
Filmul incepe cu doi prieteni din copilarie Justin (actorul Damon Wayans) si Ray (actorul Jake Jhonson), cei doi au fost colegi de liceu, trecand impreuna prin intamplari placute, amintindu-si ca au facut un pact ca pana in 30 de ani sa se realizeze, dar daca nu il indeplineau aveau sa se intoarca in orasul lor natal Ohio. Dupa ce au depanat amintiri si s-au reamintit de pact, hotarasc sa plece spre casa folosind o singura masina, care din pacate este lovita de o alta masina care era condusa de niste rusi si care ii ameninta sa renunte la ideea de ai denunta. Actiunea incepe atunci cand Rayan intr-un final il convinge pe prietenul sau sa mearga la o petrecere de reuniune in uniforme de politisti. Cei doi se se hotarasc ca este timpul sa indeplineasca pactul pe care il facusera cu multi ani in urma. Imediat ce se intorc acasa cei doi vor sa profite un pic de mica confuzie si se poarta ca doi politisti adevarati.                                          

O data intrati in acest joc primul care profita de acest lucru este chiar Justin care ii capteaza atentia imediat a unei chelnerite pe numele sau Josie (actrita Nina Dobrev) care ii cade cu tronc. Lui Rayan i se intareste si mai tare ideea de a se folosi in continuare de acest lucru, care se gandeste ca nu trebuie sa renunte imediat si trece la urmatorul pas, isi cumpara o masina si o face sa arate la fel ca ceea de politie si invata procedurile oficiale ale politiei. In prim plan Justin este un pic retinut la ideea lui Rayan, dar dupa foarte putin timp accepta sa continuie si se gandeste sa o caute pe Josie si sa inceapa chiar o poveste de dragoste cu aceasta.  

Intre timp Rayan decide sa se razbune pe rusii care le lovisera masina, insa el nu isi da seama ca acestia sunt proprietari restaurantului unde lucreaza iubita colegului sau, Josie. Despre ei Rayan mai afla ca acestia sunt niste mafioti foarte periculosi.                                            

Dupa o perioada in care cei doi se bucura de postura de a fi politist, chiar si in gluma, trecand prin diferite situatii comice vine si momentul cand Rayan si Justin de data asta trebuie sa treaca printr un caz adevarat, avandul acum ca si coleg pe ofiterul Segars, cel care incepe sa se teme de consecintele pe care ar putea avea sa le aiba, este Justin.

Insa nu dureaza foarte mult pana cand Justin afla ca Joise este implicata in alta incurcatura si renunta la ideea de a iesi din joc, dar la final acesta ajunge sa se infunde in incurcaturi greu de iesit.

Sponsor

Let’s Be Cops – Hai sa fim politisti 2014

Director:
Luke Greenfield
Scriitori:
Luke Greenfield, Nicholas Thomas
Actori Star:
Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob RiggleAfla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns