Papanasi


loading...
papanasi

papanasi

Complexitate: Redusa
Timp Preparare: < 30 minute

Ingrediente:

3 oua
400 g branza dulce
1 varf bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie
1 zahar vanilat
10-15 linguri faina
ulei pentru prajit
smantana
dulceata de capsuni sau alta dulceata


Mod de preparare

Inainte de a va spune modul de preparare, va pot spune ca va puteti pune fantezia in aplicare si puteti folosi multe combinati de topping-uri ca: dulceata de afine, capsuni, prune, fineti, cicolata, combinati pe care credeti ca o sa va placa.

Se da branza de vaci pe razatoare, se amesteca cu celelalte ingrediente, se formeaza gogosi cu o gaura si bilute care se prajesc in tigaia cu ulei.



Apoi se pune gogoasa cu gaura, peste ea se pune smantana, apoi biluta de gogoasa si peste dulceata.

Papanasii se servesc calzi !

Pofta buna !

loading...

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns