Tratament natural – cum sa scapam de constipatie


constipatie

constipatie

In zilele noastre constipatia a devenit o afectiune mult mai des intalnita, datorita stresului, alimentatiei, alimentatie care a devenit mult mai proasta cu timpul.Multi dintre cei cu problema intestinului lenes sunt fustrati de aceasta problema si simt un disconfort continuu.

Pentru a apela la pastile care la randul lor consumate in exces pot cauza multe probleme printre care chiar si constipatia, cea care ar trebui sa o previna.

Am gasit o reteta care s-a dovedit a fi eficenta, poate sa va ajute si pe dumneavoastra, puteti sa ne lasati un raspuns la comentari daca a mers si la dumneavoastra.

Reteta contine frunze Senna Alexandrina (numele latin Cassia Officinalis), dar este cunoscuta si sub alte denumiri ca: Cassia acutifolia Delile, Cassia alexandrina, Cassia angustifolia, Cassia lanceolata Collad, Cassia lenitiva Bisch, Cassia senna L.,
Senna acutifolia, Senna alexandrina Garsault, Senna angustifolia. (numele plantei gasite pe wikipedia)

Reteta contra constipatiei:


Ingrediente:
– gem de prune (500 g)
– frunze uscate de senna (50 g)

Mod de preparare:
Se macina frunzele de senna alexandria pana se obtine un praf si acel praf se pune peste gem si se amesteca.

Mod de administrare
Inainte de culcare se ia o lingurita din amestec, iar dupa un pahar de apa calduta, timp de 7 zile.

Efecte:
Primele efecte le veti simti dupa aproximativ 12 ore.

Important:
– Aceasta reteta NU trebuie administrata mai mult de 10 zile consecutiv, pentru ca poate creea dependenta, puteti sa repetati cura, o data la doua luni.

– Pentru a evita constipatia frecventa, mancati mai multe fibre din legume, fructe, cereale si nu uitati sa ramaneti hidratati si sa faceti miscare, fiindca stimuleaza metabolismul.

Precautii:
Reteta nu trebuie sa fie consumata de:
– femeile gravide
– mamele care alapteaza
– copii pana la 14 ani
– cei care sufera de inflamatia tractului digestiv, ocluzii intestinale, boli inflamatorii intestinale, colita ulceroasa, apendicita, hemoragii gastrointestinale, afectiuni hepatice si renale.Cine nu doreste sau nu ii place sa consume reteta de mai sus va recomandam si reteta naturala impotriva constipatie.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns