Supernatural Sezonul 11 – trailer si descriere


supernatural-online

supernatural-online

Incep prin a va spune ca sunt un mare fan al serialului „Supernatural”, am inceput cu ultimul sezon, sezonul 11, sezon care se va difuza din toamna acestui an, pentru ca de curand a fost ultimul episod din sezonul 10, acesta episod a fost ultimul pe care l-am vizionat recent.

In zilele acestea voi adauga articole cu fiecare sezon, descriere scrisa si video.

In ultimul episod 23 din sezonul 10, My Brother’s Keeper, dupa ce Dean ii macelareste pe cei din societatea secreta, cei care au omorit-o pe Charlie, Cas incearca sa il opreasca, dar este batut de Dean.
Sam vrea sa ii scoata semnul lui Cain printr-o vraja facuta de Rowena. In aceea vraja ingredientele principale sunt greu de procurat, iar Sam si Cas, apeleaza la Crowley.

Dean pe de alta parte nu mai rezista, iar ideea de a deveni criminal il pune pe gandiri si decide sa invoce „Moartea” pentru a il omorai pentru totdeauna.
Moartea ii explica semnificatia semnului lui Cain, ca semnul este un sigiliu, care opreste „Intunericul” sa revina pe pamant.
Acel sigiliu a fost creat de Dumnezeu, dupa un razboi intre „Intuneric” si ingeri, iar ca primul, cel care a avut sigiliul, a fost Lucifer, iar acesta i la transferat lui Cain, iar Cain i l-a dat lui Dean.death

death

Moartea ii propune altceva, sa il trimita intr-un loc in care poate sa omoare in voie, dar pentru a face asta, trebuie sa isi omoare fratele, pentru ca Sam va incerca neincetat sa il aduca inapoi.

Sam il gaseste si se duce in localul parasit dupa o strada in care il gaseste pe Dean si Moartea.

Supernatural-Season-Ten-Episode-Twenty-Three-SPN-S10E23-Brothers-Keeper

Supernatural-Season-Ten-Episode-Twenty-Three-SPN-S10E23-Brothers-Keeper

Dean ii spune ca trebuie sa il omoare pentru ca el este singura persoana care il va incurca, iar acesta va incerca intotdeauna sa il aduca inapoi si ca Moartea il va duce intr-un loc in care nu va mai putea face rau.

Supernatural-Season-Ten-Episode-Twenty-Three-SPN-S10E23-Brothers-Keeper

Supernatural-Season-Ten-Episode-Twenty-Three-SPN-S10E23-Brothers-Keeper

Moartea ii da coasa lui Dean, iar Sam se pune in genunchi, dar in momentul in care da cu coasa, acesta omoara Moartea.

dean-kills-death

dean-kills-death

In acelasi moment vraja lui Rowena ii scoate semnul, iar atunci intunericul revine pe pamant din adancuri.
Se pare ca Rowena stia de acest lucru si il obliga pe Cas sa il omoare pe Crowley printr-o vraja, iar Dean si Sam sar in masina si incearca sa fuga de „Intunericul” care se imprastie pe tot pamantul.

Ultima scena este momentul in care Dean si Sam raman blocati cu masina in namol in timp ce „Intunericul” vine, iar Cas este pe punctul de a il omori pe Crowley.

darkness take over

darkness take over

In sezonul 11, o idee ar fi, cei drept personala, ar fi ca „Intunericul” patrunde pe pamant, lucrurile o iau razna, iar acum inamicul numarul 1 va fi „Intunericul”, Crowley va scapa cumva de a fi ucis si probabil Dean va fi un fel de „Moartea” avand coasa Mortii.Video:Scena finala in care intunericul se revarsa peste pamant.

Va fi un nou sezon interesant, sa vedem ce creaturi vor mai creea producatori de la „Supernatural”.

Trailer Teaser Supernatural Sezonul 11

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

    ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns