Pizzerie excelenta in Bucuresti !


pizza

pizza

Acum cativa ani buni am plecat pana in Bucuresti cu niste treburi, eu fiind din provincie. Norocul meu este ca am cateva verisoare pe acolo si am ramas o seara prin capitala.
Ne-a cam venit foame, iar eu un gentleman fiind, am zis sa le scot in oras, insa m-au refuzat pe motivul ca sunt obosite dupa serviciu, insa dupa ceva timp mi-au zis sa comandam o pizza.
Evident, eu nu aveam cum sa stiu care pizzerie din Bucuresti este cea mai buna, asa ca au ales ele pizzeria de unde comandau destul de des pizza.

Eu le-am zis sa incercam ceva nou, dat fiind faptul ca ma au ca invitat.
Am cautat ceva informatii pe internet, era destul de tarziu, asa ca am cautat o pizerie cu livrare non-stop, am gasit cateva siteurie ale pizzeriilor respective, insa am cautat si ceva informatii despre cat de buna este pizza oferita de acele pizzerii.

Am gasit pizza …., mai bine spus am gasit siteul pizzeriei…. si am vazut ca au si livrare non-stop, dar am cautat si recenzii pe internet despre ei si am gasit numai lucruri bune si ca sunt delicioase pizzele facute de ei, asa ca nu am mai stat pe ganduri si am pus mana pe telefon si am comandat.

M-a convins si faptul ca sunt destul de vechi in domeniu, fiind infiintati in anul 2007 si mai ales ca au fost primi care au oferit serivicul de livrare pizza non stop in Bucuresti.
Te gandesti ca, daca sunt vechi in domeniu si au rezistat pana acum, inseamna cu sunt buni.

In fine, am comandat si pe langa pizzele noastre, am luat si niste doze de bere, fiindca stiti voi, merge pizza cu bere de mama focului, bine, am mai prins si oferta din care am iesit mai ieftin, eu, fiindca m-am oferit sa le platesc eu.
Acum nu stiu cum sunteti voi, dar eu ca de obicei, fac o comanda exact ca imi este cel mai foame, iar dupa, astept cu nerabdare si numar secundele pana ajunge comanda, se pare se trage din familie, fiindca si ele aveau o pofta mare de pizza.
Nu ne-am asteptat cand a sunat la usa, sa fi venit pizza asa de repede, dat fiind si ora tarzie si faptul ca eram in Bucuresti, ma gandeam, distante mai mari, mai multe intersectii, deci o sa mor de foame pana cand vine pizza, dar am fost foarte surprins de livrarea rapida, am zis in gandul meu, cand deschideti o filiala si in orasul meu.

Acum pana acum toate au fost bune si frumoase, recenzii bune, livrare rapida, dar pentru pizza …. urma testul suprem, gustul.
Eu sincer nu sunt pretentios, dar cred ca oricine simte daca pizza este buna, este uniform coapta si daca ingredientele sunt de calitate.
Insa cand am inceput sa manac din ea, nu m-am mai oprit pana nu am terminato, pe ea si doza de bere.
Verisoarele mele nici ele nu s-au lasat mai prejos si au devorat delicatesele.

Si acum imi multumesc pentru ca le-am sugerat sa incerce altceva si acum comanda numai de la pizzeria …. cand doresc o pizza buna, livrare rapida si un personal amabil.
Eu inca incerc sa gasesc o pizza asa de buna in orasul meu, poate ma “aud” cumva si se decid sa deschida si o filiala in Craiova.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns