Moise Guran a facut o alegere normala si buna


Pe de o parte imi pare rau ca domnul Moise Guran nu mai este la TVR, nu sunt putini cei care au numai TVR 1 in fata televizorului, iar o educatie economica nu le strica romanilor, mai ales celor din mediul rural.

Nu stiu ce audiente avea emisiunea Biziday in mediul rural, dat fiind faptul ca emisiunea se difuza seara tarziu, cand oamenii de la tara cam au pus deja capul pe perna, insa emisiunea prezentata de Moise Guran avea de toate, informare, educare, un pic de comic genului oltean, mai mare dragul sa te uiti la aceasta emisiune.

Alegerea facuta de Moise Guran nu este numai in urma unui sondaj, probabil, deja cam stia in ce fel de televiziune doreste sa isi desfasoare activitatea, una cu tenta politica sau una cu o moralitate si o imagine foarte buna.

Dupa mine Digi 24 este una dintre televiziunile care prezinta stirile, fie ele si politice cu o acuratete cat mai apropiata de adevar.

Pierderea pentru TVR este insa uriasa din punctul de vedere al telespectatorului TVR, iar marele castigator este Digi 24, care in decursului timpului de la infiintare a facut achizitii de marca.

Ii doresc domnului Moise Guran mult noroc si sa nu schimbe formatul emisiunii niciodata si nici dansul sa nu se schimbe, Romania are nevoie de jurnalisti ca dansul.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns