Ipocrizie maxima: Benzinariile receptive la cresterea cotatiei petrolului, la scadere povesti nemuritoare


Benzinariile din Romania sunt foarte receptive acum cand a crescut cotatia petrolului, nici nu a trecut o zi si preturile la pompa au si crescut.

Ce bine ar fi si daca, atunci cand cotatia petrolului scade, ca benzinariile sa fie tot asa de receptive si sa nu mai inventeze povesti nemuritoare ca:

– sunt stocuri de petrol cumparat cu pretul acela mare („sa mori tu”, ne credeti prosti ), pai si atunci cand cumparati petrol ieftin, de ce nu dureaza o perioada pana sa scumpiti combustibilul, dar voi o faceti imediat cand petrolul revine la pretul n – initial sau n+, cantati la alta masa, petrolul l-ati cumparat cand era la pret mic, dar ni-l vindeti la pretul din ziua de azi cand petrolul este n+.

– este perioada de vacanta ! – stiti foarte bine ca variatia de consum nu este foarte mare si atunci cand vine vorba de concediu, poate daca atunci cand vin toti din concediu se plimba cu bicicletele si consuml este ZERO, iar daca ne gandim mai bine, mai mult consum este cand te plimbi in oras, decat atunci cand ai drum lung, deci, iar va zic: „CANTATI LA ALTA MASA, CA VA PUTE GURA !”

– piata (cererea si oferta) – ca si in cazul de mai sus, scuza ieftina, cererea si oferta nu variaza foarte mult, asa in cat sa tina piept unei prabusiri a petrolului cu 10 – 30 %.

Benzinariile ne cred pe noi romanii ca suntem tampiti si ca putem fi dusi cu zaharelul de fiecare data, la concluzia aceasta am ajuns !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns