Tratament Impotriva Durerilor de Spate


Cu toții la un moment dat în viață avem dureri de spate mai suportabile sau îngrozitoare, am găsit un tratament care promite că îți elimină durerea de la prima aplicare.

Pentru a prepara crema ai nevoie de: 150 de ml de ulei de cocos; 20 de grame de boia de ardei iute, 20 de grame de praf de ghimbir.

Pentru a prepara crema trebuie numai să amesteci bine ingredientele până obții o cremă.

Masează pe corp crema până intră în piele, apoi îmbrăcate gros pentru a transpira.

Urmează tratamentul câteva zile, apoi în funcție de cum te simiți, fie continui tratamentul, fie te adresezi unui medic, dacă durerea se agravează.

Această cremă naturală este eficenta datorită compoziției chimice a ingredientelor, cum ar fi: capsaicina din ardei cu proprietăți antiinflamatoare și calmante, utilizată în scop terapeutic, cu puterea de a ameliora durerile musculare și articulare; ghimbirul conține substanțe că: retinol, tocoferol, acid ascorbic; minerale că: fier, mangan, siliciu, zinc, magneziu, fosfor și potasiu și vitamine că: vitamină B3, B5, A, C, E, iar uleiul din nucă de cocoș conține o abundență de grăsimi, iar uleiul din nucă de cocoș poate reduce inflamația, calmează țesuturile.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns