70.000 de oamenii în strada și acum ce facem . . .


S-au strâns peste 70.000 de oamenii în toată țara, un protest ce începuse pentru victimele clubului Colectiv s-a transformat într-un protest politic.
Deși la început sunt foarte sigur că au fost între manifestanți și oameni ai PNL-ului si că de aici a pornit cu: „JOS Ponta”, oamenii au făcut jocul PNL-ului, însă s-a întors și împotriva lui !
Societatea cere acum schimbarea clasei politice, s-au strâns peste 70.000 de oamenii în stradă care cer acest lucru, însă acum vine și problema, cum ?
O soluție ar fi: statutul politicianului sau statutul partidelor, cu reguli clare, cine poate fi politician și cine nu, atenție asta înseamnă cine poate fi și simplu membru de partid, adică de la cel mai mic nivel, la cel mai mare (deputat, parlamentar, ministru, premier, președinte) !
Iar această lege, acest statut să fie inclus în Constituția României, legea supremă, care nu poate fi schimbată așa de ușor de politicieni și de partide !

Altă soluție nu văd, decât poate cea medievală, toți membrii partidelor executați în piața publică!

Dacă ar fi așa aș începe cu domnul președinte „Ghinion”, care a spus ceva incredibil:”… a trebuit să moară oamenii, pentru că Ponta să își dea demisia”, păi domnule președinte, vă folosiți de o tragedie să dați cu noroi în Ponta, rușine să vă fie domnule președinte, DEMISIA, nu aveți ce caută acolo, oricum trebuie să vă readuc aminte, că dumneavoastră nu ați fost ales președinte, a fost un vot masiv anti-Ponta, după prostia pe care a făcut-o domnul Ponta, deci domnilor politicieni, acum „ciocul mic” și apucați-vă de făcut o lege să liniștiți oamenii, o lege pentru NOI, nu pentru VOI !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns