Europa trezeste-te, esti in deriva totala


Europenii nu cred ca si-au dat seama de la inceput ca neimplicarea in razboiul din Orient, ma refer la cel ISIS vs. Irak, Afganistan etc si cel din Siria, o sa ii muste de fund.

Dar nici acum in ultimul ceas, nu au inceput sa ia masuri, Europa este divizata si asta incurca statele europene sa ia o decizie unitara si corecta.

Imigranti care sosesc din zonele de conflict sunt un rezultat al nepasarii europenilor, iar acum se ajuns la o „musulmanizare” a intregi europe si radicalizarii celor care deja se credea ca sunt integrati.

Aceste atentate vor creste cu siguranta, mai ales ca ISIS este finantata serios din aurul negru vandut si mai ales cumparat ilegal de alte tari.

Singura sansa a Europei este inasprirea masurilor de siguranta in locuri cu multe persoane, ca aeroporturi, garii, etc, trimiterea de trupe in zona de conflict pentru nimicirea cat mai rapida a acestei organizatii si rezolvarea conflictului din Siria, dar Europa nu a intreprins nici una din optiuni, deci cetateni de rand sunt ingroziti si asta se va traduce si prin pierderi economice si cel mai importanta, poate fi primul pas care duce la ruperea Uniunii Europene.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns