Vine Iarna Grea !!! Asa anunta toate posturile, toate stirile, toate siteurile !


Intr-adevar se anunta ca incepand de asta seara in mai mult de jumatate de tara, va ninge, va sufla vantul, fiind vizate judetele din partea de est, nord, sud, sud – est, ca in imaginea de mai sus !

Avertizarea ANM

„AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN
Interval de valabilitate: 05 ianuarie, ora 22 – 06 ianuarie, ora 20
Fenomene vizate:ninsori însemnate cantitativ și local viscolite;
Zone afectate: conform textului şi hărţii

În intervalul menţionat aria ninsorilor se va extinde treptat dinspre Lunca Dunării și va cuprinde sudul, centrul și estul țării. În Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură, local ninsorile vor fi însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent.
Va fi viscol în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei şi în jumătatea sudică a Moldovei unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h. În Carpaţii de Curbură şi zona înaltă din Carpații Meridionali rafalele vor depăşi 80…90 km/h, iar zăpada va fi spulberată și troienită. La începutul intervalului pe litoral vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 06 ianuarie, orele 02 – 18
Fenomene vizate: viscol puternic;
Zone afectate: conform textului şi hărţii

În a doua parte a nopții de joi spre vineri (05/06 ianuarie) și în cursul zilei de vineri (06 ianuarie), în Municipiul Bucureşti şi în județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea, Galați și Vrancea,temporar viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70…85 km/h, reducând vizibilitatea sub 50 m şi local troienind zăpada.”

Titlurile unora dintre celor mai importante televiziuni/siteuri: (un exemplu, doua)

StirileProtv : Vine iarna grea. COD PORTOCALIU si Cod galben de viscol si ninsoare in mai multe judete, posibil COD ROSU anuntat vineri

ZF pe facebook: AVERTISMENT ANM: Cod portocaliu de ninsori. Când începe „urgia” —>

Inteleg ca iarna aceasta nu prea a nins si nici foarte frig nu a prea fost, dar mi se pare mie sau este isteria prea mare !

Alooo romanii, asta este iarna grea ??? (cel putin pana acum) Ne speriem ca anunta „astia” un viscol, cand trebuia sa avem cel putin doua pana acum !

Televiziunile vor sa fac audienta pe spinarea unor stiri, care pana la urma nu sunt bombe, este ceva normal, de exemplu in mare parte din sud si mai ales in partea de vest, a fost un fel de toamna tarzie, cand era mijlocul lui noiembrie, odata, ceva de genul, oamenii cu mai mult de 25 „de primaveri”, stiu despre ce vorbesc !

Concluzia, vine, vine, vine iarna …ca pana acum nu a prea fost !

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns