Ministrul „Alta intrebare !” si-a dat demisia


Ministrul Justiei, Florin Iordache zis Ministrul „Alta intrebare !”, si-a anuntat demisia oficial, dupa presiunea strazii, dar mai ales pentru a scoate un tap ispasitor in scandalul legii amnistiei si gratieri, unde „manevrea domnlui Dragnea nu a reusit !”
Domnul Florin Iordache va ramane o pata neagra in istoria guvernelor pentru OUG 13/2017, dar si pentru modul in care a tratat ziaristi: spunand, atunci cand nu avea un raspuns pentru intrebare, vestita replica: „Alta intrebare !”

Declaratie Domnul Florin Iordache.
„De cand am venit la Ministerul Justitiei, mi-am propus si am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente si destul de sensibile. Asa cum ati vazut si dumneavoastra, toate initiativele asumate sunt legale şi constitutionale. Proiectele propuse s-au aflat in dezbatere publica, organizata de Ministerul Justitiei, iar acum sunt in dezbatere parlamentara. Cu toate acestea, pentru opinia publica nu a fost suficient, drept pentru care am hotarat sa imi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”

Florin Iordache ramane parlamentar insa, avand si aceasta functie.

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns