Trucuri simple pentru a elimina murdăria de pe haine și a le face alb imaculate


Ce folosiți pentru spălarea hainelor murdare sau a petelor de vin de pe hainele albe?
Sunt niște detergenți cu costuri reduse de pete sau detergenți a căror eficacitate este mult sub prețul lor ridicat?

 
Uneori, chiar și cel mai popular curățitor de pete nu poate spăla acea pată incapabilă a cămășii tale albe. Chiar dacă continuați să vă spălați, veți obține doar o îmbrăcăminte încărcată cu chimicale, care este departe de a fi albă.

Ce-i mai rău, va avea totuși acea pată încăpățânată. Și când credeți că nu puteți face nimic mai mult pentru a vă curăța cămașa, amintiți-vă de trucurile pe care urmează să le învățați în acest articol.

Cu ajutorul a puține ingrediente naturale de uz casnic, puteți face din nou hainele dvs. pure alb, și cel mai important, veți scăpa de toate petele rapid și eficient.

Și nu trebuie să vă faceți griji că vă expuneți hainele la substanțe chimice ca dvs. când utilizați detergenți comerciali. Ingredientele de care aveți nevoie sunt toate naturale.

Iată cele 3 cele mai bune trucuri pentru a vă curăța hainele albe în mod natural și pentru a îndepărta pe deplin aceste pete încăpățânate.

Trucul 1 – Bicarbonat de Sodiu

Se toarnă 4 litri de apă într-o cada de plastic și se adaugă o ceașcă de bicarbonat de sodiu. Odată ce bicarbonatul se dizolvă în apă, puneți hainele colorate în soluție și lăsați-le să stea câteva minute. Culoarea inițială va începe să apară în curând.

Trucul 2 – Aspirina

Acesta este un alt mod surprinzător de a curăța pete de vin și de alimente de pe hainele dvs., precum și de a restaura culoarea lor perfect albă.

Umpleți cada de plastic cu apă și adăugați 6 aspirine zdrobite. Puneți hainele în apă și lăsați-o să se înmoaie timp de 30 de minute. Acum, spălați-le pe măsură ce folosiți întotdeauna detergentul. După aceasta, hainele dvs. vor fi din nou pure alb.

Trucul 3 – Lamaie & Oțet

Un pic de oțet și suc de lămâie vă va ajuta să îndepărtați orice pată de la hainele albe, precum și să le aduceți culoarea albă originală.

Se amestecă părți egale ale ambelor ingrediente și se spală hainele în soluție. Nu trebuie să existe pete pe cămașa ta albă după spălarea cu această soluție.

Și nu numai că, va restabili culoarea albă originală și va mirosi proaspăt. Cămașa ta va fi acum albă ca cea nouă!

Ai încercat vreunul din aceste trucuri pentru a curăța petele de hainele tale albe?

Dacă știți o altă modalitate excelentă de a restaura în mod natural culoarea albă a hainelor, nu ezitați să o împărtășiți în comentarii.

Automated Translated

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns