Dacă bei apă de lămâie dimineața, adăugați ananas la ea. Acesta este motivul cel mai important de ce !?


Adăugați acest ingredient la apa de la lamaie și începeți să trăiți mai sănătos!

Știm cu toții beneficiile de a bea apă de lamaie dimineața, dar încercați să adăugați ananas și această băutură va fi chiar mai sănătoasă și cu o putere alcalină mai mare.
Acest fruct este bogat în minerale, nutrienți și vitamine, care ne dau multe beneficii sănătoase.

Este foarte important să ne menținem echilibrul acido-alcalin dacă dorim să evităm orice problemă de sănătate, deoarece corpul nostru depinde de nivelul său de Ph.

Amestecul de lamaie și ananas, cu un conținut bogat de minerale, poate ridica nivelul pH-ului alcalin. Consumul zilnic al acestei băuturi proaspete vă va îmbunătăți semnificativ starea de sănătate. Doar adăugați 2 felii de ananas și 50 de uncii de suc de ananas în apa de lămâie.

Iată 20 de motive pentru care trebuie să încercați acest amestec magic:

1. Reducerea riscului de cancer
Oamenii de stiinta au demonstrat ca celulele canceroase nu pot prospera intr-un mediu alcalin precum cel creat de acest amestec.

2. Remediu pentru o durere de dinți și gingivită
Mulți oameni care au consumat acest amestec sănătos spun că acest lucru i-a ajutat în ameliorarea durerilor de dinți precum și în tratarea gingivitei.

3. Pierdere în greutate
Pectina, un polimer pe care îl conțin lămâile, creează un mediu alcalin în organism și scade dorința de alimente. Cercetătorii au arătat că o alimentație alcalină este foarte utilă dacă doriți să pierdeți o anumită greutate.

4. Reduceți durerea musculară
Această combinație de apă de lamaie și ananas va atenua în totalitate durerile musculare și de cot.

5. Hidratarea
Această băutură asigură o hidratare mai mare în timpul zilei, deoarece lămâile au capacități mari de electroliză, cum ar fi magneziu, calciu și potasiu.

6. Stimularea digestiei
Acidul citric este inclus în mare măsură în lămâi. Acest tip de acid reacționează cu alți acizi din organism și ridică secreția de acid gastric, stimulând astfel digestia.

7. Producția de enzime
Când vine vorba de producția de enzime, apa de lamaie este băutura care poate stimula ficatul să le producă.

8. Curatator pentru ficat
Această băutură sănătoasă stimulează detoxifierea organismului și, de asemenea, este un preparat excelent de curățare a ficatului.

9. Tratamentul infecțiilor respiratorii
Puteți bate multe infecții virale, dureri în gât și consumând acest amestec uimitor. Această băutură uimitoare poate lupta împotriva diferitelor infecții, dureri în gât și iritații amigdale.

10. Regulamentul privind defecțiunile
Prin adăugarea unui ananas în apa de lămâie, puteți îmbunătăți defecarea.

11. Îmbunătățirea ingerării
Apele de lămâie combinate cu sucul de ananas cu antioxidanții vor îmbunătăți ingerarea și funcția sistemului imunitar. De asemenea, vă va ajuta organismul să lupte împotriva radicalilor liberi.

12. Funcția sistemului nervos
Sistemul nostru nervos are nevoie de o bună cantitate de potasiu pentru a funcționa bine. Potasiul conținut în lămâi face ca acest băutură să fie un luptător mare împotriva unor probleme de sănătate, cum ar fi anxietatea și depresia.

13. Curata sângele
Acest suc este excelent pentru curățarea sângelui. Vă curăță arterele, venele și capilarele.

14. Reducerea tensiunii arteriale
Puteți reduce tensiunea arterială ridicată cu 10% dacă consumați această băutură zilnic.

15. Creșterea alcalinității corpului
Este un mare ajutor în menținerea Nivelurilor Ph, făcând corpul tau mai alcalin și competent pentru a lupta împotriva multor probleme de sănătate.

16. Sarcina
Lămâie sunt o sursă excelentă de vitamina C, care este cheia în combaterea răcelii și a virușilor. De asemenea, vitamina C declanșează construcția țesutului osos al bebelușului, iar potasiul stimulează construcția creierului și a sistemului nervos.

Automated Translated

Afla noutatile !

Introduceti adresa de email si veti fi notificat la aparitia unui nou articol !

  • ADD YOUR COMMENT

    Lasă un răspuns